Следва

Да или Не: Превъплъщението на Дита фон Тийз в певица

Как го правят те - Гуен и Гавин още се обичат и държат за ръце

Винаги е трудно да намериш време за половинката си, когато имаш две деца и успешна кариера, но Гуен Стефани...

People of art преди 11 години

Винаги е трудно да намериш време за половинката си, когато имаш две деца и успешна кариера, но Гуен Стефани и съпругът й Гавин Росдейл направиха и невъзможното този понеделник. На пръв поглед най-обикновена разходка и кафе в квартала им в Лос Анжелис, но двойката, която е женена от 10 години, си подари истинско романтично бягство за двама. За пореден път.

От снимките виждаме 43-годишната Гуен спокойна и усмихната в компанията на 47-годишния Гавин, който нежно я прегръща през рамо или държи любовно ръката й.

Русата певица е повече от ослепителна с небрежен кок, тъмни очила, палто в два цвята - мек крем и тъмносиньо, и влиза в перфектен синхрон с мъжа си, който удобно е влязъл в анцуг и маратонки Nike.

Невероятно е колко много любов и привързаност виждаме в лицата и на двамата, въпреки дългогодишната им връзка. 









Вдъхновяващи и сладки, Гуен и Гавин показват, че разходките за двама помагат в любовта. И на нас ни се прииска така, даже още ей сега!
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра