Следва

Петъчна доза СЕКС - Лени Кравиц, разбира се!

Какво ще прави Риана на London Fashion Week и още любопитни новини за предстоящата седмица на модата

След Ню Йорк, който винаги е пръв, цялото внимание на света ще бъде съсредоточено в другия любим...

All fashion преди 11 години

Вчера от Британската модна асоциация обявиха в официално прес съобщение до медиите датите на предстоящата седмица на модата в Лондон, колекции есен-зима 2013/14.

След Ню Йорк, който винаги е пръв, цялото внимание на света ще бъде съсредоточено в другия любим космополитен град във времето от 15 до 19 февруари, когато Burberry, Tom Ford, Paul Smith, Topshop, Christopher Kane и още знакови лейбъли ще представят инспирациите си за следващия зимен сезон в Somerset House - мястото на голямото събитие.

Екип на ViewSofia отново ще отразява на живо както ежедневните ревюта, звездните гости и пикантните подробности около целата London Fashion Week, така и всичко любопитно, което ще се случва в британската столица по това време на годината.

Това, което нямаме търпение да видим обаче са не само тенденциите за есента на 2013-та и поредният стилистичен шедьовър на Анна дело Русо, но и първата свободно достъпна колекция за наблюдение на Том Форд, откакто дизайнерът се върна на модната сцена с дамски лейбъл, и разбира се, ексклузивното присъствие на Риана там.



Поп иконата ще представи лично колекцията си, създадена съвместно с британската high street марка River Island на тържествено шоу, а датата е 16 февруари, събота.

В момента подгряваме за истинския моден месец с Мъжките модни седмици, които наскоро приключиха в Лондон и Милано, продължават в Париж, а след тях и най-специалната - haute couture седмицата на модата, заради която френската столица ще посрещне най-добрите моделиери на всички времена. За жалост, този път без Givenchy, както вече подсказахме.

 

More All fashion

Тилда Суинтън за Chanel и всичко придобива нов смисъл

All fashion преди 1 седмица

Изкуството и модата винаги са вървели ръка за ръка, тясно преплитайки се, като едното вдъхновява другото и обратното, за наша, на наблюдаващите процеса, огромна радост (вижте още: Големите модни изложби: Ирис ван Херпен в Musée des Arts Décoratifs в Париж).