Следва

Моника Белучи не устоя на Костурица

Обичта на известните - Шакира и Жерар Пике месец преди да увеличат семейството си

Най-гъвкавата певица и най-пленителният футболист на "Барселона" ще имат син, който ще носи името Биел...

People of art преди 11 години

Двамата не обичат често да попадат под светлините на прожекторите, но през тази седмица им се случи два пъти. Бъдещите родители Шакира и Жерар Пике се появиха на презентация на книга с поезия, чийто автор бе самият баща на певицата – Уилям Мебарак и сияеха от щастие през цялото време.

35-годишната колумбийска суперзвезда демонстрира отличен външен вид, въпреки напредналата си бременност и не спря да се усмихва на журналистите, а еврошампионът с испанския национален отбор по футбол Пике пък не изпусна от поглед половинката си и не се отдели от нея нито за миг.

Двамата бяха вплели ръцете си една в друга и през цялото време си разменяха закачливи погледи все едно любовта им е започнала вчера, въпреки че тя датира от 2011 година. Тогава Шакира се впусна във връзка със футболиста, месеци след като прекрати дългогодишните си отношения с Антонио де ла Руа.





Вторият повод, който гълъбчетата ни дадоха, за да поговорим за тях, бяха снимките на бременната Шакира, която снима наедрялото си коремче в името на благотворителността. Тя и любимият й взеха участие в кампания на UNICEF.

Кампанията е наречена "Световното бебешко парти на Шакира и Жерар Пике" и във формата на итерактивна игра призовава потребителите на сайта със същото заглавие да даряват пари за нуждаещи се бебета по света. Кликайки на различни предмети в бебешка стая, потребителите мога да разгледат цяла фотосесия на бременната певица заедно с любимия й футболист. Едновременно с това феновете могат и да закупят виртуални "подаръци" за бъдещото бебе на двойката с реални пари, които организацията UNICEF ще употреби благотворително за подобряване живота и здравето на децата в най-бедните райони на света.





Шакира и Пике очакват с нетърпение да увеличат щастието си и семейството си с още един член в края на този месец. Слуховете говорят за това, че най-гъвкавата певица и най-пленителният футболист на "Барселона" ще имат син, който ще носи името Биел.




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра