Следва

Душата ни харесва така... По бонбон от любимите шоколадови кутии на Милмекс

Кристина и Ваня от Bloom Theory и странните аксесоари, които правят

Ваня е италианка, а Кристин-немкиня. Тяхната уникална естетична визия е създадена от две европейски националности, които се отразяват в ...

All About Life преди 11 години

Ваня и Кристин са две приятелки, две интересни и много талантливи момичета, основатели, собственици и фотографи в Simply Bloom Photography, LLC, и Bloom Theory Camera Straps. Впечатлиха ни с интересните аксесоари за фотоапарати, които те самите проектират и създават ръчно. Материите, които използват са изключително разнообразни, но винаги лъскави, шарени и забележими.

Ваня е италианка, а Кристин - германка. Тяхната уникална естетична визия е създадена от две европейски националности, които се отразяват в неповторимия им фотографски стил и усет за дизайн. Немски минимализъм, смесен с италианска женственост се комбинират и олицетворяват модерната им винтидж визия.

И защото са много готини, се свързахме с тях, за да разберем повече за марката им Bloom Theory Camera Straps и защо точно пък аксесоари за фотоапарати, а не за телефони например, са решили да създават:

V. S. Кога два мозъка мислят като един?

Когато става дума за бизнес, Кристин и аз определено се възползваме от еднаквото си мислене и идеите, които взимат връх в професията ни.

V. S. Как се запознахте?
Срещнахме се в университета преди 6 години и оттогава сме най-добри приятелки и бизнес партньори.

V. S. Разбирате ли се? За какво се карате?
Наистина не се караме за нищо. Правим много компромиси, ако има нещо, за което едната не е съгласна. Много често, обясняваме една на друга гледните си точки. Определено имаме най-добрата работна връзка.

V. S. Как можем да носим аксесоарите за фотоапарати?
Имаме модели за всякакви стилове. Кристин и аз, създаваме аксесоари, които самите ние бихме носили. Ето защо, може да видите по-семпли, но и по-пищни стилове. Всички ленти са много удобни и практични, просто трябва да изберете, тази, която най-добре пасва на личните ви нужди.

V. S. Можете ли да ни представите перфектен аутфит с една от лентите за апарати?
“Petit Cherie Mustard” ще изглежда страхотно на блуза с къдрички, разкроена пола и каубойски ботуши.

V. S. Възможно ли е да носим лента за камера например с кадифени дрехи?
Абсолютно! Гърба на лентите е направен от кожа и са много удобни върху други материи.

V. S. Планирате ли други аксесоари? Ленти за китари?
В бъдеще искаме да създаваме още продукти, защото обожаваме модата, но за сега, лентите ни запълват цялото време.

V. S. Къде е работилницата?
Всички ленти се правят в САЩ.

V. S. Какво искате да ви се случи тази година?
Имаме големи мечти, но шттттт, пазим тайна. Не искаме да се обърка нещо.

V. S. Какво правите, когато не сте заети с работа?
Bloom Theory и бизнесът с фотография ни поддържат заети през цялото време. Трябва да се справим с намаления, снабдяване със стока, уебсайт, промоции, маркетинг и с чудесните ни служители. Има наистина много работа, която трябва да се върши, въпреки че и двете станахме майки на две прекрасни момчета/ на 2 години и на 3 месеца/.

V. S. Как се обличате?
Кристин е много женствена, докато аз, Ваня, предпочитам по-смели и разточителни стилове.

V. S. Откъде минава шопинг маршрутът ви?
Обожаваме дрехите на Anthropologie, Urban Outfitters, Mango, Zara, H&M, Forever 21, River Island, Free People, и All Saints. Винаги си намираме нещо подходящо.

V. S. Какво искате да се знае за вас и вашата работа?
Ние имаме най-добрите поддръжници, фотографската гилдия ни подкрепя от много години и това е, което ни вдъхновява и поддържа мечтите ни. Нашите последователи знаят, че работим здраво, мечтаем мащабно и работата е всичко, което си пожелаваме да имаме. 



















Можете да си поръчате от онлайн магазина на bloomtheorystraps.com

More All About Life