Следва

Злато, неон, пера и кожа с косъм, или ефектът Versace на Paris Haute Couture Пролет 2013

Шопинг по време на разпродажба! Спечели страхотно портмоне Furla в новия моден конкурс на ViewSofia

В срок до 1-ви февруари, петък, трябва ди ни подготвиш и изпратиш със съответните снимки и текст към всяка от тях...

Shopping преди 11 години

Разпродажбите са стихията, която сме щастливи да ни застигне в края на всеки сезон. Това е времето на намерените съкровища, на получения шанс да притежаваме отдавна набелязаната скъпа рокля, която случайно е там на по-приятелски настроена за бюджета цена или пък практично и умно използваме намаленията за попълване на градивните базови елементи в личния гардероб.

Причините да инвестираме в нещо на разпродажба могат да бъдат още толкова много, но в крайна сметка, целта е една - удоволствието от крайния резултат.

Ако и ти като нас, се гордееш с най-готино похарчените средства, ако си успял да намериш точната рецепта на истински добрия шопинг или пък тепърва ти предстои да я откриеш, това е твоето състезание.

Имаш точно седмица да покажеш как се пазарува по време на разпродажба. Защото новият конкурс с активно модно участие от всички читатели на ViewSofia започва от тази секунда.

Условието

В срок до 1-ви февруари, петък, трябва ди ни подготвиш и изпратиш със съответните снимки и текст към всяка от тях твоите лични шопинг находки или предложения за такива от разпродажбите в Сердика Център*
Убеди ни с мотив и готини неща (до 6 на брой), че всичко, избрано от теб, си струва, без значение от общия бюджет, приложи описание на всеки от артикулите - марка, цена (стара и нова), материя и магазина, в който да го намерим, остави името и адреса си и изпрати всичко на [email protected] с тема на писмото Конкурс "Шопинг навигатор".



И ако ти с чудесни предложения, практичност и фантазия убедиш журито от двама модни и двама лайфстайл редактори на ViewSofia, че направеният от теб шопинг е най-готин /интересен, умен, практичен, подходящ или просто преживян емоционално по най-хубавия начин/, наградата е великолепно портмоне Furla от перфектно обработена естествена кожа - нещо, което винаги сме искали да имаме в дамската чанта. Моделът е фантастичен избор от новата колекция на италианския бранд в светло милитъри зелено /на снимката/.

 

Но това ще се случи чак след 4 февруари, когато най-добрите шопинг предложения ще се публикуват на нашите страници до окончателното избиране на един-единствен победител.

Наградата е уникална, условиета - абсолютно ясно и лесно изпълнимо, целта - великолепни нови модни попълнения, срокът - кратък, но достатъчен. Просто няма вариант да не участваш!
Така че чакаме те на посоченото място.

Желаем успех на всички, престрашили се да ни покажат как се пазарува наистина! Знаем от опит, че по време на разпродажби удоволствието от модния пазар е още по-сладко и никога не стига.

Да си го доставим заедно и този път, с един великолепен залог повече!

* Избраните артикули трябва да бъдат само от Serdika Center, където разпродажбите са до 3 февруари, а покупката им не е задължителна.

Със съдействието на:


More Shopping