Следва

Това ни трябва в гардероба - Всичко от Marni Pre-Fall 2013

Chanel Haute Couture 2013 в портретите на Марте Мей Хаастер

Само ден дели ревюто на нaй-френската от френските къщи, Chanel, за колекция Haute Couture пролет 2013 от...

All fashion преди 11 години

Само ден дели ревюто на нaй-френската от френските къщи, Chanel, за колекция Haute Couture пролет 2013 от тези кадри, в които модел е Марте Мей Хаастер, дирижирана творчески от Карл Лагерфелд, също и фотографирана от него.

Като стари портрети от класическа епоха, снимките на великолепната моделка впечатляват наблюдателя с детайлно акцентиране върху костюмите от туид, роклите, аксесоарите и някои изключителни подробности като ръкавите от златна материя, панделките в косите и на шията, декорациите с цветя по платовете, гримът, косата.

Колекцията Haute Couture пролет 2013 предстои да покажем в пълния й смисъл, но някак имаме странното чувството, че няма да успеем да уловим цялата й красота в движението на подиума така, както го правят тези кадри:












 

More from View Sofia

Малките Черни Рокли на Карл Лагерфелд са абсолютната класика - припомняме коя коя облече в годините

All fashion преди 11 месеца

Предстоящата на 1 май Met Gala е посветена, както многократно писахме, на големия Карл Лагерфелд. Цялата модна общност фокусира внимание и усилия върху предстоящия трибют, Vogue излезе с нарочен адверториал от най-високо ниво и с цялото уважение на света към личността и творчеството на Кайзера. Взимаме повод от тази оправдана суматоха, за да обърнем внимание на един от вечните стилови върхове на Карл - МЧР или малката черна рокля 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.