Следва

Усещане за съвършенство, или Valentino на Paris Haute Couture

Чудно хубавата колекция Ulyana Sergeenko пролет 2013 на Paris Haute Couture

Дългите разкроени поли, силно прибраните женствени талии, дантелените ръкавици, чадърите от плат, шапките с...

All fashion преди 11 години

Който го може, крои и шие така. Принцесата от студена Русия Уляна Сергеенко не спира да мечтае за приказни времена, романтично настроена и за тази пролет в чудната й колекция haute couture 2013, която покори Париж преди дни. 

Дългите разкроени поли, силно прибраните женствени талии, дантелените ръкавици, чадърите от плат, шапките с големи периферии напомнят буквално за края на 19 век, в смесени с мексикански, испански, френски, британски, руски стил, автентични като от старите дървени скринове на прароднините ни.

Но въпреки старовремския мотив в цялата колекция, има нещо вечно и изконно женско, от което за нищо неа света не бихме се отказали, като елегантно разголения бюст, буфан ръкавите, брошките, копринените блузи, като цяло силуета.

Жалко, че баловете и разходките в парка вече не са това, което светът помни преди повече от век, но пък си имаме Уляна Сергеенко, която да ни връща по малко от красотата на чистата женственост.

 































































More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.