Следва

Just like this: Оливия Палермо в секси къс деним през зимата

Усещане за съвършенство, или Valentino на Paris Haute Couture

Тюл и коприна влизат в красиво противоречие за надмощие, където има само победа и тя е за марката, която доказа за пореден път съвършенство, в което жената е романтична, чувствена и...

All fashion преди 11 години

Ревюто на марката Valentino в Париж, може да се опише като красив разказ с преплетени една в друга истории за божествено излъчване. Самият г-н Валентино излезе на сцената за да поздрави виновниците за тази прелестна колекция, а именно Мария Грация и Пиерпауло Пичиоли, които заслужено получават аплодисменти през последните пет години. Двойката продължава убедително да издига бранда във висините като всеки сезон е грандиозен и удивителен. Колекцията пролет/лято 2013 обаче, се оказа особено празнична и пищна. Сякаш видяхме линия, очертаваща женската, светла и сложна модерна жена, която знае какво да облече.

Всяка рокля беше с различно внушение, но забелязахме продълговати нишки, наподобяващи тръбички, които заплитаха мрежа от цветя и спираловидни форми, а дори и напомнящи на клетка, в която красиво е „заключена” жената. Силуетите бяха разбира се, типичните за бранда тесни талии, но със сериозно и тежко звучене. Линията оживяваше в червено, черно, бяло и кремаво. Белите рокли изглеждат чисти, неосквернени и девствено любопитни към познание на света, докато тези в червено завладяват с магнетично и уверено чувство.

Тюл и коприна влизат в красиво противоречие за надмощие, където има само победа и тя е за марката, която доказа за пореден път съвършенство, в което жената е романтична, чувствена и грациозна.




















































































 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.