Следва

Звездите с най-секси бретони през този сезон

Paris Haute Couture 2013: Jean Paul Gaultier

Невероятното въображение на французина е стигнало до там, че, подпалено от визията на индийската булка, която...

All fashion преди 11 години

Миналият беше Ейми Уайнхаус, после дойдоха и поп иконите за колекция пролет-лято 2013, а днес виждаме уникалните модели на Готие, подобни на типични индийски одежди.

Невероятното въображение на французина е стигнало до там, че, подпалено от визията на индийската булка, която отива на сватбата си на слон, създава близо 50 модела в контекста на тази приказна страна. Свидетели сме на истински индийски триумф, придружен с музика и цигански нотки, които Готие пожелава да капсулира в колекция, изпълнена с много радост и талант.

Материите са свободни и представляват циганската култура. Виждаме свободни дълги поли, едри бижута, много ресни и много цветове. Лилаво, жълто, синьо, оранжево, кафяво и всичко се слива и образува дъга на въображение с много забава. Това е истински пир на щастието, което се изразява с цветове и раздвижени дрехи. Пролетта на Жан Пол Готие определено ще е по-цветна и щура от всякога.






























































 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.