Следва

Какво ново - Колаборацията между DKNY и Opening Ceremony

Първи поглед към колекцията на Dolce&Gabbana Haute Couture пролет 2013

В четвъртък в Милано, в хотел Four Seasons, креативният дует Доменика Долче и Стефано Габана, показаха...

All fashion преди 11 години

В четвъртък в Милано, в хотел Four Seasons, креативният дует Доменика Долче и Стефано Габана, показаха колекция висша мода за втори пореден сезон без да са част от парижкия елит на Paris Haute Couture, научаваме от френското списание Madame Figaro.

Това са първите снимки, публикувани от това феноменално шоу, за което все още малко се знае, но много се говори в модните среди.

Без да имаме цялостен поглед върху концепцията на авторите на тези великолепни скулптури от дантела и тюл, наричани за кратко рокли и показани пред много отбрана аудитория, детайлното вглеждане показва изключително добра работа, вдъхновена от 60-те години на миналия век, Рим и вероятно поредния филмов шедьовър на Фелини, както бе с една по-стара колекция

В детайли се вижда и бароковата пищност от наметала, корони като акценти и една рокля от чисто злато, задвижена от модел, носеща се по подиума, а цялото внушение е за богатство и безграничен лукс.

Официално колекция Haute Couture на Dolce&Gabbana не е оповестена в медиите, само тези публикуани снимки в Madame Figaro дават някаква обща представа. Но с нетърпение очакваме всичко да ни се изясни в пълнота, защото красотата тук е божествена!













 

More All fashion