Следва

NYFW: Клои Севини за Opening Ceremony и провокативната презентация

Какво ново - Ева Мендес със собствена колекция дрехи

По уверените стъпки на десетки свои колежки, които творят и мода, освен великолепни роли в киното и...

All fashion преди 11 години

По уверените стъпки на десетки свои колежки, които творят и мода, освен великолепни роли в киното и телевизията, холивудският сексапил Ева Мендес ще добави към портфолиото си и авторски лейбъл дрехи. Гаджето на мокрия сън Райън Гослинг, която модата обича като лице на бельото Келвин Клайн и редовен гост от първите редове на седмиците на модата, ще създава колекция съвместно с компания New York & Company Inc. Линията ще носи името Eva by Eva Mendes и ще бъде силно съсредоточена върху рокли и аксесоари.

Актрисата е известна с убийствено горещите си визии на червения килим, облечена в божествени творения с етикет Dior, Lanvin, Calvin Klein, Roland Mouret, Prada и Peter Som. В колекцията на Ева ще видим голяма доза от нейния собствен стил, тъй като не само, че активно ще се включи в процеса на проектиране, но и собствения й гардероб ще служи за вдъхновение.

Актриса сподели пред WWD:
„Преди няколко дни отидох в офиса с половината от гардероба ми. Част от забавлението идва именно от там. Имам дрехи с много щампи и всякакви цветове. Черното може да е много шик и много в стила на Ню Йорк.”



Ева вече е потопена в проекта и признава още: „Отделям огромна част от времето си, по най-добрия начин. Всичко, което видя, е възможна хрумка за дизайн. Умът ми е въвлечен с всички сили. Късметлийка съм, че мога да пътувам до много екзотични места. Мога да намеря вдъхновение във врата в Истанбул, например, и да създам блуза или шал.”

За да ни е по-лесно да си представим колекцията на актрисата, ето няколко снимки, които илюстрират перфектно стила й - екзотичен свеж като самата нея: 















 

More All fashion