Следва

Дизайн за вдъхновение: Луксозни имоти в София

15 февруари, петък: Мила Кунис, Мишел Уилямс и Рейчъл Уайс на премиерата на "Оз: Великият и могъщият"

Мила Кунис, която се превъплъщава във вещицата Теодора се появи пред камерите в стилна рокля на...

 

All About Life преди 11 години

Миналата вечер в Лос Анджелис, актьорът Джеймс Франко пристигна по особено ефектен и дързък начин на гала премиерата на фантастичното приключение ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ. Също като своя герой във филма Оскар Дигс, актьорът долетя на събитието с балон със сгорещен въздух. Кацайки близо до Пътя с жълти павета, който отвеждаше гостите на премиерата към фантастичния свят на ОЗ, Франко се присъедини към трите очарователни дами, с които си партнира във филма. Мила Кунис, която се превъплъщава във вещицата Теодора се появи пред камерите в стилна рокля на Dolce & Gabbana. Рейчъл Уайс, във филма нейна сестра и пазителка на Изумрудения град, се открои в ярка оранжева рокля на Victoria Beckham, а Мишел Уилямс, която ще видим в ролята на добрата вещица Глинда, блестеше в елегантна бяла рокля с кристални цветя на Prada.



VIP прожекцията на ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ в El Capitan Theatre в Лос Анджелис е първата премиера на продуцията, която от 8 март официално излиза в 3D кината и IMAX 3D. Преди това, на 28 февруари актьорите ще пристигнат в Лондон за европейската гала премиера на филма. С подкрепата на TV7 и на City Радио и Телевизия, двама късметлии от България ще имат шанс да присъстват на нея с свой приятел.



Неповторимият шанс да гледат ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ със звездите от продукцията ще имат двама участници, изтеглени в игрите на www.tv7.bg и www.city.bg. Крайният срок за участие е 21 февруари, а на 22, на интернет страниците на двете медии, ще бъдат обявени и късметлиите, които ще заминат за премиерата на филма в Лондон. Сред всички участници в играта на TV7 ще бъдат изтеглени и десет, които ще получат двойна покана за среднощните гала премиери на ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ в IMAX в София и в Cinema City Пловдив, Бургас, Русе и Стара Загора. 

Във фантастичната история номинираният за „Оскар” актьор Джеймс Франко влиза в ролята на Оскар Дигс - незначителен цирков фокусник със съмнителен морал, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз. Той си мисли, че е ударил джакпота и че славата и богатството вече са му в джоба, но всичко това е преди да срещне трите вещици - Теодора (Мила Кунис), Еванора (Рейчъл Уайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които не са убедени, че той е великият магьосник, когото всички са очаквали. Въвлечен по неволя в епичните проблеми, пред които са изправени страната Оз и обитателите й, Оскар трябва да установи кой е добър и кой лош преди да е станало късно. Като пуска в ход своите фокуснически умения, чрез илюзия, находчивост и дори мъничко магия, Оскар се преобразява не само във великия и могъщ Магьосник от Оз, но и в по-добър човек.


 Виж всички в Календар на стила

 

More All About Life