Следва

NYFW: Marc Jacobs есен-зима 2013/14

LFW: Всичко ни връща в 90-те с Topshop Unique есен-зима 2013/2014

Шоуто на Topshop Unique, представящо колекция есен-зима 2013/2014 година, започна с песента...

All fashion преди 11 години

Шоуто на Topshop Unique за колекция есен-зима 2013/2014 година, което преди малко обещахме да покажем в пълнота, започна с песента „Girls And Boys” на Blur и завърши с едно супер настроение, в стил 90-те. Защото вдъхновението на британците идва именно от това толкова любимо на дизайнерите напоследък десетилетие.

В присъствието на Кейт Босуърт, около която се шушукаше по подозрения в колаборация с култовия бранд, Оливия Палермо, Пикси Гелдоф, Topshop откриха с Кара Делевин в секси черен ансамбъл с къс топ, кожена пола и дълго манто новите 90-те и продължиха в същия дух с овърсайз палта, макси поли, обемни пуловери.




Гамата от цветове, освен това толкова добро черно, което Кейт Мос може да носи фантастично, се попълваше от охра, земни цветове като кафяво и синьо, ръждив нюанс на червеното, пастелно синьо, млечно розово.

Прекрасна колекция, от първи до последния модел - всичко ще носим с кеф следващата есен, а докато гледаме, нека си пуснем култово парче и да пеем: "Girls who are boys who like boys to be girls…"



Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на Beefeater - основен партньор на ViewSofia!
 


More All fashion