Следва

Ден за диета - Диета с царевица

Супер готина рецепта за изпиране на любовни спомени от играта на ViewSofia и Indesit. Чакаме и твоята

Защото, където има любов, там има и сладко любовно терзание - закономерност, която няма изключения...

All About Life преди 11 години

Съвместната инициатива на Indesit и View Sofia, в която ще предоставим скъпоценна пералня от най-ново поколение на онзи от читателите на ViewSofia, който ни даде "Най-добрата рецепта за изпиране на любовни спомени", продължава до края на февруари.

Защото, където има любов, там има и сладко любовно терзание - закономерност, която няма изключения.

Очакваме вашите "рецепти"  на [email protected] до 22 февруари, петък, след което най-сладките ще бъдат публикувани на страниците на ViewSofia. Победителят ще обявим седмица по-късно, на 1 март.

И тъй като ние истински се наслаждаваме на прекрасните любовни попадения, замърсени с петна, които можем да премахнем с няколко стъпки, добър препарат и пералня от ново поколение, каквато е Indesit, ще ти споделим и една от тях като за начало:

Прилагаме и една от рецептите, които си заслужават:

"Най-добрата рецепта за изпиране на любовни спомени"

1. Първа стъпка – сортиране на прането!

1.1 при тежка форма на любовна мъка - съберете всички общи спомени: снимки, предмети, сантиментални подаръчета.....скъсайте, изтрийте, изхвърлете, поемете дълбоко въздух......Дишайте!
1.2 при по-лека форма на любовна мъка – съберете всички общи спомени: снимки, предмети, сантиментални подаръчета..... скрийте ги от себе си за по-добрите времена, когато няма да Ви пука и ще са просто мил спомен. Дишайте!

2. Втора стъпка – отдайте се на мъката си качествено!
1.1 при тежка форма на любовна мъка - до седем дни и нито ден повече: накиснете страдаща си душа в обвинения, самосъжаление, въпроси защо така се случи и защо на мен? Сълзи и сополи са позволени в неограничени количества! В края на периода изплакнете старателно!!
1.2 при по-лека форма на любовна мъка – съкратена форма на страдание до три дни.

3. Трета стъпка – преоткрийте се!

Изровете от коша смачканото си самочувствие и всички добри качества, които притежавате, изгладете внимателно. Сгрейте душата си! Жокер: използвайте помощ от приятел!

4. Четвърта стъпка – поглезете се!

Сменете прическата, изберете си нова дреха, грим, вземете си нова книга или просто нещо ново, което Ви доставя радост! Прострете най-голямата си усмивка на слънцето и то ще Ви се усмихне! Виновни няма! Няма добър и лош герой!

5. Пета стъпка – покажете се!
Излезте с приятели и се забавлявайте.....вече сте сияйно нов: сортиран, деликатно изпран, без петна, изсушен и изгладен! Животът е прекрасен и любовта дебне отвсякъде! Вашата също Ви очаква, зад някой ъгъл! Бъдете щастливи!


P.S.През периода на изпиращата любовни спомени терапия не търсете обекта на вашето страдание! Ако имате изкушения, изтрийте телефонния му номер, приятелството във facebook, skype и всички други форми на комуникация....не надничайте тайно дали е щастлив без Вас!!!

Автор: Р.С. , гр. София


Виж условията на играта
тук>>

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.