Следва

Herbaliser Live Band с първи концерт в София

Facebook моменти: Халваджиян си спретнаха туземска сватба на Малдивите

Te избягахa чак на Малдивите от мрачното време, проблемите и стреса, заедно с порасналия си син Бебо и половинката му Алекс...

People of art преди 11 години

Кремена и Магърдич Халваджиян посрещнаха Деня на влюбените по-щастливи от всеки друг път. Te избягахa чак на Малдивите от мрачното време, проблемите и стреса, заедно с порасналия си син Бебо и половинката му Алекс и изглежда мястото им се отразява прекрасно!

Истински Рай, ако съдим по вълшебните снимки, които публикуват членовете на семейството, толкова хубав, че на нас дори ни изглежда леко нереален в момента със своята неповторима екзотика и слънчеви лъчи.

На фона на палми и кристално сини морски води, под олтар, украсен с листа и екзотични цикламени цветя, по-младата двойка от двете почиващи, дори реши да сключи брак. Е, разбира се, фиктивен и по тамошен туземски обичай –  с благословии, песни, танци, цветя и тържествен ритуал, но пък много емоционален и красив.


 

От коментарите на приятелите под кадъра пък стана ясно, че фамилията всъщност подготвя и истинска сватба с подпис в ритуалната зала, но за кога е планирана обаче, остава още загадка.







Изглежда Кремена и Маги приемат добре връзката на сина им със 7 години по-голямата от него бивша адреналинка, с която са заедно още от времето, когато тя работеше за "Господари на ефира". Вече 3 години операторът е гадже на танцьорката и връзката им става все по-сериозна особено след благословията на заможните му родители.











Семейство Халваджиян успя да отпразнува заедно и още един празник на приказния екзотичен остров. Магърдич отбеляза 46-годишнината си вчера и получи най-хубавия подарък от близките си - тяхната любов, а Кремена се опита да го изненада като остави послание на пясъка за него заедно с малък подарък в кутийка.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра