Следва

Какво носят блогърите - Кецовете VANS

Ванеса Паради за H&M - Първи промо снимки

До края на зимата не остава много време, напомнят от H&M с тези изключително цветни рекламни снимки, част от...

All fashion преди 11 години

До края на зимата не остава много време, напомнят от H&M с тези изключително цветни рекламни снимки, част от кампанията им, съвместно с певицата и актриса Ванеса Паради, за колекция H&M Conscious пролет-лято 2013.

Както по-рано писахме, французойката с най-очарователната усмивка и бивша половинка на Джони Деп е избрана да популяризира новата екологично чиста колекция на шведския бранд, включваща фантастични ярки рокли, гащеризони и всякакви спортно-градски елементи, включително много свежи аксесоари, създадени от органичен памук и рециклиран полиестер.

Самата концепция на рекламната кампания е да подсказва благоприятните за природата материали, от които са изработени дрехите, като Ванеса е прегърната от клоните на разцъфнало дърво в голяма приказна стая. 

Напомняме, че пълната дамска колекция H&M Conscious ще бъде налична в магазините на H&M по целия свят и онлайн от 25 март, заедно с колекцията Conscious за мъже – сака, памучни панталони тип Chinos, ризи с етно щампи и къси панталони, както и модели с весели щампи за деца и бебета.

















 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.