Следва

3 дни преди Оскарите: Роклите, които искаме да видим на червения килим

Ярките звезди в модния космос - В гардероба на Роузи Хънтингтън Уайтли

Роузи Хънтингтън Уайтли няма да видим често в пола или с момичешка рокля - това просто не е нейният стил. Но...

All fashion преди 11 години

Роузи Хънтингтън Уайтли няма да видим често в пола или с момичешка рокля - това просто не е нейният стил. Но пък в неин стил е да изглежда адски шик дори в деним, клин или панталон.

Доказват го последните й изяви на улицата и на седмицата на модата в Лондон, където топ моделът бе специален гост на ревюто на Burberry Prorsum.

Преди да кацне на Хийтроу обаче Роузи не се отби в Ню Йорк, първата от цялата серии модни седмици, а остана в слънчевия Ел Ей, където живее с гаджето си Джейсън Стейтъм.

Като една истинска британка, попаднала в топлия щат, Роузи посреща скъп приятел по джинси, сандали на висок ток и бял копринен топ. На пръв поглед съвсем стандартен делничен аутфит, който обаче моделът украсява с чанта Mulberry с леопардова шарка и с великолепни очила в бежово с млечен нюанс.



Джинсите са скини и секси, русата коса - също.



На шоуто есен-зима 2013/14 на откривателя си Кристофър Бейли за Burberry Розу не бе неглижирала събитието с деним, а я видяхме в прекрасен елегантен костюм в червено, пак с панталон, обута отново в сандали на ток, без никакви аксесоари и с лек лак по ноктите. Роузи разчиташе само на красивото си тяло и лице, както и емблематичната руса коса а свършат цялата работа.






Липсата на аксесоари обаче е почти невъзможна в студения Лондон, където британският модел бе отново на мушката на папараците, но този път върху традиционните джинси с топ имаше и огромна дълга до земята жилетка, шал в животинска парка, ботуши в зелен велур с ресни и удобна градска чанта в ръката. Истинската Роузи в цялата й прелест. 





Дни по-късно звездният модел е отново в Ел Ей, където е хваната на излизане от бутика на Valentino в Бевърли Хилс в тъмнозелен кожен клин пуловер в бежов цвят и боти с отворени пръсти, държейки под ръка шахматната си чанта, точно както го прави Виктория Бекъм. 

Косата е винаги пусната свободно с елегантни букли надолу или прибрана в небрежен кок. Очилата пък винаги са големи и в класически цветове. 
 

More All fashion