Следва

LFW Есен-зима 2013/14: ТЕНДЕНЦИИ

LFW 2013 - Най-добрите чанти в ръцете на моделите в Лондон - топ 10

 И тази година, както всяка, наред с имената от авангарда, като...

All fashion преди 11 години

С или без извънредната суматоха, която цари около най-големите модни събития всеки полусезон, Лондон си остава една от най-важните точки на картата на модните седмици.

И с или без слуховете за евентуална продажба на мероприятието в неговата цялост, с идеята да се спаси от фонансови проблеми, именно Лондон с неговите ревюта, дизайнери,модели и гости от цял свят диктува модата месец след месец, точно така, както са разписали изключителните дизайнери, които показват там.

И тази година, както всяка, наред с имената от авангарда, като Burberry и Tom Ford, на лондонска сцена видяхме изобилие от невероятно талантливи млади имена, пълни с идеи, и смелост и решимост за осъществяването на тези идеи.

И за да преминем от слова към визия, предлагаме ви този път да разгледате най-най-интересните и забележими в модно отношение чанти - цариците на аксесоарите, именно от Лондон.




Mulberry

Изобилието там бе царско, предложенията - великолепни, разнообразието - огромно.

Избираме от много обемни чанти през по-малки градски чантички до скъпернически клъчове.

Няма да откажем нито една, няма да се намръщим, и няма да мрънкаме, която и да ни донесе, например ... добрият Дядо Коледа.

На снимката горе: чанта Mulberry


TopShop Unique


Matthew Williamson


Louis Grey


Louis Grey


TopShop Unique


L’Wren Scott


Burberry


Christopher Kane


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.