Следва

Отново български модел на Седмицата на модата в Милано

MFW: Избрано от Седмицата на модата в Милано - Versace есен-зима 2013/14

Макар и пънкарски, рокаджийски и алтернативни до някаква степен, моделите на Донатела днес са и много фешън...

All fashion преди 11 години

Изключителна колекция, шеметно ревю, гениална работа на Донатела Версаче.

Пънк внушението на сезон есен-зима 2013/14 при Versace ни връща към върховните за марката 90-те, когато именно Джани, основател и брат на Донатела прави лачената кожа така секси и шик, както никога не е била.

Достатъчно е да се припомним Клаудия, Наоми, Линда, Кристи, Кейт, Хелена, момичетата с малките имена и големите кариери днес, в много младите им шеметни години в кампаниите на Versace през това десетилетие, ще намерим оправната точка на тази много добра колекция.

Макар и пънкарски, рокаджийски и алтернативни до някаква степен, моделите на Донатела днес са и много фешън, все още леко романтични и бляскави, каквито трябва да бъде всичко с този етикет.

„Не исках да бъда буквална”, казва преди шоуто Донатела Версаче, поела творческото шефство след убийството на Джани Версаче. Пънкът наистина е моята основа, но целта ми беше да го пресъздам в наши дни, по много модерен начин. Исках да постигна и елегантност, лукс, но не перфектни и излъскани визии, защото, нека да си признаем, жените не можем винаги да бъдем съвършени", продължава да обяснява концепцията на сезон есен-зима 2013/14 сестрата на Джани.

И това е достатъчно, за да обясни тази блестяща работа, показана в избрани модели от нас, в галерията горе.

Виж още: 
MFW: Избрано от Седмицата на модата в Милано - Fendi есен-зима 2013/14
MFW: Избрано от Седмицата на модата в Милано - Prada есен-зима 2013/14
MFW: Избрано от Седмицата на модата в Милано - Gucci есен-зима 2013/14

More All fashion