Следва

Партито след Оскарите в черно-бяло от Тери Ричардсън

Обичта на известните - Жизел Бюндхен и Том Брейди - любов, богатство и семейно щастие

Всеотдайни, влюбени, нежни, любящи... чувствата им ни въздействат от всяка една тяхна снимка...

People of art преди 11 години

Само преди дни прекрасната Жизел Бюндхен и съпругът й Том Брейди отпразнуваха четвъртата годишнина от сватбата си. Двамата красавци видимо по-щастливи от всякога потвърдиха нагледно, че последните 48 месеца са били наистина добри за тях.

Те никога не са крили любовта си и това личи на всяка тяхна папарашка снимка с тях. Всеотдайни, влюбени, нежни, любящи... чувствата им ни въздействат от всеки кадър.



Двамата се срещат още през 2006-та. Той звезда от Американската футболна лига, тя бразилска принцеса, чиято цена не може да си позволи почти никой и любовта пламва веднага. За него тя казва: "Той гледа на света през цветни очила. Това е прекрасно и рядко срещано. Тази негова черта ми харесва. Той е много силен и съсредоточен в работата си, но същевременно е чувствителен. Това е невероятно!"

Том пък издава, че се радва на много топла семейна обстановка и обожава синовете си и малката си дъщеричка (освен момченце от Бюндхен той има и едно от връзката си с Бриджит Мойнахан).

"Израснах в среда, в която свободно можехме да изразяваме емоциите си... Благословен съм с децата си – целувам ги по хиляда пъти дневно. Със съпругата ми сме силно привързани един към друг, това е част от природата ни."



През тези четири години двойката увеличава семейната си радост точно два пъти. Първият път е с раждането на сина им Бенджамин Брейди през декември 2009 г., а вторият отново през декември миналата година с раждането на Вивиан Лейк Брейди.

Заради скорошното нарастване на броя членове в семейството, супермоделът и спортистът в най-скоро време ще простират любовта си в нов дом. Те ще могат да се нанесат в разкошна къща, обзаведена според последния писък на модата и техниката. Къщата е разположена в един от престижните райони на Лос Анджелис, а имението има басейн с водопад, спортна зала, множество спални и винена изба. Към дома води мост над изкопан ров, което придава на къщата вид на приказен замък. Разбира се, не сме си и представяли, че най-богатата двойка в света би живяла по друг начин!



Том Брейди, на 35 години, спокоен, опитен и богат. Жизел Бюндхен, на 32, прелестна, секси и успяла. Двойка, която си подхожда невероятно, перфектни един за друг, с много симпатични и всеотдайни взаимоотношения. Виждаме го във всяка една тяхна усмивка, скрити са зад всеки техен жест...













 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра