Следва

20 красиви неща, които да си подарим за 8-ми март

Мила Кунис рекламира диаманти. Колко добра е тази идея?

От този месец - вече рекламно лице и на диаманти. Мила е новото лице на бижутерската колекция Gemfields. Именно...

All fashion преди 11 години

Тя е актриса, гадже на бивш мъж на Деми Мур и рекламно лице на Dior.

От този месец - вече рекламно лице и на диаманти. Мила е новото лице на бижутерската колекция Gemfields. Именно по този повод тук виждаме 29-годишната Мила Кунис, облечена в Elie Saab, на презентация на новия си рекламен проект в лосанджелиския Soho House.

В качеството си на рекламно лице на марката, актрисата успя не само да се снима в куп рекламни фотоси и сесии, но и да посети Африка, където се добиват скъпоценните камъни за направата на въпросните бижута:

"Докато бях в Африка, разбрах при какви условия се добиват и обработват бижутерските камъни. Всичко там е организирано така, че да не се навреди на околната среда чрез каквото и да е вмешателство. Такова етично отношение може само да ме вдъхнови, аз действително вярвам в мисията на компанията, която ме накара да се влюбя в нейните изумруди!"





И въпреки готовността и симпатията на Кунис към идеята да носи скъпоценни колиета, добити човеколюбиво в мините на Африка, как точно това съвпада с образа й на мързеливо момиче, в чиито обичаен гардероб потниците и размъкнатите блузони заемат най-важното място, е въпрос, на който в момента нямаме точен отговор.


 

More All fashion