Следва

Животът след 45 - Сандра Бълок

Като в хубавия френски филм на Франсоа Озон - 8 жени печелят 8 великолепни продукта на Bioderma

Всеки ден продуктите ще се крият зад най-женския ни материал... този, които гори с типично женска пламенност и прокарва осмомартенската нишка, която ще ни отведе право на празника...

Hair преди 11 години

Сега с наближаване на най-женския празник можем да си го пожелаем, освен всички други хубави неща, перфектна и блестяща кожа. И току-виж ни се сбъднало желанието...

Разбира се, това няма как да се случи обаче, ако не полагаме всекидневни грижи за нея, но за да сме сигурни, че има ефект, че увеличаваме защитните й функции и не я стресираме, и че пролетта за нея ще дойде по-рано... трябва да изберем най-подходящата козметика или най-добрия приятел, ако така предпочитаме.

Затова, от 1-ви до 8-ми март включително, всеки ден, защото сме жени и ни е прекрасно да се забавляваме точно като жени, ние ще ти представяме по един от прекрасните продукти на Bioderma, които са еталон за качествена козметика. Ти ще прочетеш, помислиш и избереш най-подходящия или подходащите за себе си... само че след като го откриеш... защото такава е нашата нова игра.

Всеки ден, в осем поредни дни от днес включително, по един продукт ще се "крие" в  някои от вдъхновените ни "женски" материали. В 8 материала ще си говорим за празника и за удоволствието да сме жени, и точно в тях ще е скрита нишката за спечелването на продуктите. В публикацията присъства информация или снимка на съответния продукт и така осем пъти в осем поредни дни.

Условието е само да следиш тези наши материали и след като откриеш най-подходящия за твоята кожа продукт или продукти в един или повече от тях, да ни изпратиш линка или линковете на тези материали на мейла [email protected]

Ако си ни изпратил един линк, значи точно този продукт желаеш най-силно, ако си ни изпратил повече линкове - значи ти допада всичко и имаш шанс да получиш всеки от харесаните от теб продукти.

Накрая, точно на 8-и март привечер, 8 жени, като в хубавия френски филм на Франсоа Озон, ще имат щастието да запомнят и украсят празника и с 8-те великолепни продукта на Bioderma.
 

More Hair