Следва

Обичта на известните - Ел Макферсън и новото й старо гадже милиардер

Първите пролетни покупки на модните блогъри - Вероника Благоева от Unrestinginsolence

Слънцето се усмихна и на нашата улица, а това е явен знак за настъпващата пролет, сезонът, който очакваме като...

Shopping преди 11 години

Слънцето се усмихна и на нашата улица, а това е явен знак за настъпващата пролет, сезонът, който очакваме като добрата орисница с вълшебната пръчка на позитивното ново начало.

Преди обаче да затворим вратата на есен-зима 2013 и да отворим тази към пролет-лято с пълен разбор на тенденциите за сезона, както го умеем, решихме първо да покажем какво задължително ще маркират в шопинг листата си за пролетта българските модни блогъри, или тези, които най-добре знаят какво, къде и кога си струва да купим.

В едноседмична поредица най-забележителните от тях, познати на читателите на ViewSofia от други съвместни модни проекти, ще споделят с нас какво непременно ще сложат в торбата си с покупки за новия фешън сезон. 

Стартът на този шопинг маратон дава Вероника Благоева от Unrestinginsolence.



Вероника преди време направи една много свежа, динамична и цветна интерпретация на есенните тенденции в екслузивния моден проект на ViewSofia с участието на българските блогъри, а малко преди да настъпи пролетта, ни споделя и първите си шопинг мечти за новия сезон.

Всичко в галерията горе>>

Поредицата с пролетните мечти на модните блогъри е възможна благодарение на Havanna Club, които ни дават невероятната възможност да спечелим пътуване по света за 365 дни. 



За повече информация, посети страницата на Havana Club във facebook.
 

More Shopping