Следва

Мадона и новото й гадже Брахим Зайбат в семейна снимка

Римската ваканция на Карла Бруни-Саркози

В страхотна форма, фина, както, когато е била на... 

Други преди 11 години

Бившият топ модел и екс Първа дама на Франция Карла Бруни-Саркози каза Ciao на любимия си Рим, където се появи за радост на всички местни фенове в красива лилава рокля без ръкави и разкроена пола.

В страхотна форма, фина, както, когато е била на 20, 45-годишната съпруга на Никола Саркози и майка на последното му дете, работила за марки като Versace, Chanel, Dolce&Gabbana, е във вечния град, за да снима сесия с големия провокатор Тери Ричардсън.

За фона на кадрите, за които няма информация къде и в каква форма ще се появят, Ричардсън е избрал луксозен римски бар с мраморни колони и красив голям портал.

Госпожа Бруни-Саркози, която е родена и израснала в Италия, но е повече французойка от всяка друга, е стилизирана в темата на 50-те с лилавия разкош и много изящни цветни бижута. Носи и черен чорап, който подчертава тънките й глезени.

Преди сесията папараците в столицата не пропуснаха да заснемат известната дама още при пристигането й в града, където тя носеше елегантен сив пуловер с поло яка и се усмихваше на любопитните фотографи под тъмните ретро очила. 


















 

More Други