Следва

Ирина Шейк, Ема Уотсън и Карли Клос се съблякоха в името на Земята

Бионсе за H&M – Първи кадър!

Тази година за шведския моден гигант H&M се очертава сред най-силните на идеи и успешни... 

All fashion преди 11 години

Тази година за шведския моден гигант H&M се очертава сред най-силните на идеи и успешни проекти. След като за първи път колекция за новия сезон дефилира на Седмицата на модата в Париж, а специален модел рокля се появи на червения килим на наградите Оскар, няколко седмици по-късно супер звездата Бионсе облича H&M за нова рекламна кампания, чийто първи кадър показваме.

Снимките и видеото за кампанията се случват на Бахамските острови, а колекцията, която певицата представя, е за пролет-лято 2013/14 и ще включва горещи артикули като секси бански, къси панталони с висока талия в стила на 50-те, къси топове и все неща, които всякак си представяме върху черната перла.

Според главния дизайнер на H&M Ан Софи Йохансон, именно Бионсе е вдъхновението за тази нова плажна колекция с нейния разпознаваем стил на сцената и в живота. Освен за избора на лице, поздравяваме скандинавците за каузата, на която са се посветили с продажбата на всяко нещо от звездната линия, като процент от приходите ще отидат в благотворителния фонд Water Aid.



Фотосесията с поп иконата е поверена на шведското фотографско дуо Инес ван Лаамсверде и Винот Матадин, а за клипа е нает режисьорът Юнас Екерланд.

Неофициално се твърди, че видеото ще бъде озвучено с новия хит на Бионсе Standing on the Sun като „подарък” за оказаната й чест и удоволствие. „Всичко беше страхотно”, казва певицата за снимките, и й вярваме, загледани замечтано в задния им план.

Пълната версия на рекламната кампания, наречена Beyoncé as Mrs. Carter in H&M, ще бъде пусната през май. 

More All fashion