Следва

Снимай подготовката за балната нощ. Спечели 5 от новите ароматни интерпретация на Elie Saab Le Parfum

Абитуриентско - Мая Бергман и нейните нежни микроби

Завладени от абитуриентското настроение наоколо, силно впечатление ни правят колекции и дизайнери, които...

All fashion преди 11 години

Завладени от абитуриентското настроение наоколо, силно впечатление ни правят колекции и дизайнери, които могат да послужат за празника - като вдъхновение, идея или директно решение. Затова не бива да ви изненадва желанието ни да ви покажем една млада аржентинска дизайнерка, чиято последна колекция, току преди дипломирането й от лондонското Central St. Martin’s School of Design, директно я изстреля в редиците на възможните носители на наградата на шведския гигант H&M за тази година - 2013 H&M Design Award.

Maя Бергман се казва талантливото момиче, а роклите, които толкова харесахме, както и топовете, са от брилянтно обработена полупрозрачна материя и с перфектни, много простички силуети. По тъканта пълзят хиляди тънки, нежно оцветени пластмасови мъниста, които напомнят размножаването на бактерии, като колонии от тях, и стъпват на поп и пънк чувствителността на вече познатия ни дизайнер Stephen Sprouse. Изключително впечатляваща, нежна до немай къде работа, за която сме сигурни, че ще постеле пътя на Мая към голямата дизайн сцена с цветя и рози, и която ни оставя с убеждението, че ако сега сме абитуриентки ще се облечем така. И по никакъв друг начин!










 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.