Следва

Разкош в цвят горчица

Кой ще облече Одри Тоту - водещата на тазгодишните церемонии в Кан

Очаква се любимата на французите актриса да носи Chanel тази година в качеството са на водеща, независимо от...

All fashion преди 11 години

Вече представихме симпатичния постер и видео анонс на Фестивала в Кан и упоменахме, че гвоздеят на програмата там ще е дългоочакваната премиера на новия филм на Баз Лурман "Великия Гетсби", който ще открие филмовия маратон в първата вечер. А току що научихме с приятно вълнение, че водеща на тазгодишните церемонии в Кан ще е очарователната, несравнима французойка - актрисата Одри Тоту, познати ни от много филми, но най-любимите сред тях: "Невероятната съдба на Амели Пулен", "Най-дългият годеж" и "Коко преди Шанел". Звездата ще води случващото се на Френската Ривиера от 15 до 26 май, заменяйки на "поста" миналогодишната водеща - актрисата Беренис Бейо, позната ни от филма "Артистът".

Миналата година Одри се разходи по червения килим в Кан по време на финалната церемония, представяйки филма на режисьора Клод Милер "Терез Дескейру".


Тоти в рокли Chanel

На 66-ия фестивал миловидното миньонче от "Амели" ще носи отговорността както за откриващата церемония на 15 май, така и за финалното връчване на призовете на 26 май и ще посрещне Президентът на фестивала в Кан Стивън Спилбърг и членовете на журито му на сцената на Grand Théâtre Lumière.

Очаква се любимата на французите актриса да носи Chanel тази година в качеството са на водеща, независимо от избора й миналата година, който беше Prada.

Тоту е екслице на парфюмите Chanel No. 5, освен това изигра Коко във филма от 2009 "Коко преди Шанел" и най-вероятно ще облече именно произведение на Карл Лагерфелд в Кан.

Можем само да гадаем коя от роклите от сезонната колекция на маестро Карл ще избере Одри за отговорните си появи в Кан, но която и да е - блазе й.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.