Следва

Обичта на известните - Риана и Крис Браун на пазарче в Лос Анджелис

Уверена, секси и много красива - Алесандра Амброзио на 32!

Супермоделът Алесандра Амброзио използва възможността и нощта преди рожденния си ден, за да покаже колко невероятно красива е все още...

People of art преди 11 години

Супермоделът Алесандра Амброзио използва възможността и нощта преди рожденния си ден, за да покаже колко невероятно красива е все още. Топ манекенката показа убийствена фигура и буквално спря дъха на фотографите минавайки покрай тях снощи.

Ангелът на Victoria’s Secret беше щракнат само няколко часа преди официално да навърши 32 на вечеря с приятели и годеника си, калифорнийския бизнесмен Джейми Мазур, в Лос Анджелис, в изключително приповдигнато настроение, което подсказваше, че увеличаването на възрастта изобщо не е нещо, което я притеснява.

През цялото време Алесандра и Джейми си кореспондираха отлично не само с погледи, но и с тоалетите, на които бяха заложили, а бялото се оказа водещо в техния избор за вечерта. Бразилката, ангелски красива в бляскава къса рокля показваща впечатляващите й крака, а годеникът й, уверен и секси в риза и сини дънки.





Двамата бяха решили да посрещнат празника на Амброзио като млада влюбена двойка сред приятели и се бяха лишили от компанията на двете си деца. Но ние сме сигурни, че за малкия бебок Ноа и 4-годишната Аня супер моделът си остава супермама, независимо от това, така че не ни остава нищо друго какво да кажем, освен... Честит рожден ден, Алесандра! 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра