Следва

Онлайн зареждане - Wedges Sneakers

We love - безумно сексапилните ботуши на Алекс Пери

Алекс Пери показа тези небивало ефектни обувки по време на ревюто си преди дни на Седмицата на модата в...

All fashion преди 11 години

Алекс Пери показа тези небивало ефектни обувки по време на ревюто си преди дни на Седмицата на модата в Сидни, Австралия и буквално срази врага в лицето на конкуренцията.

Невъзможните обувки с дължина на чорапи са изработени от фин велур, и определено не се навървят от долу до горе при всяко обуване, защото имат цип отзад.

Височината на тока им е 12 сантиметра, а ефектът от носенето им, както върху единия, така и върху другия пол - невъобразимо силен.

Алекс Пери вече продава чифтовете на tonybianco.com.au, като всеки струва 420 австралийски долара. Самият Пери показа нелоша колекция на форума, която обаче, за добро или за лошо, бе напълно неглижирана като впечатление у присъстващите от фантастичните ботуши на дизайнера.







Иначе самият Пери е австралийски дизайнер от гръцки произход, извънредно популярен на континента и в известна степен любим на много знаменитости - негови дизайни харесват да носят Дженифър Лопес и Нели Фуртадо, например, отделно дизайнерът обичайно облича Мис Австралия, както и звездите в местното шоу Дансинг Старс.











Негови клиентки са всички топ модели, които Пери ангажира за ревютата си. На първи ред на последното му шоу бе известната австралийска актриса и модел Фийби Тонкин, добре позната от "Дневниците на вампира", обута именно в тези обувки, в които се влюбихме, само че в късия им вариант (Виж тук>>).
 

More All fashion