Следва

Днес е Денят на Земята! Кои са най-изявените екоактивисти сред знаменитостите

Какво ново - Prada организира литературен конкурс

Италианската модна къща Prada, съвместно с издателство Giangiacomo Feltrinelli Editore, ще спонсорира...

All fashion преди 11 години

Италианската модна къща Prada, съвместно с издателство Giangiacomo Feltrinelli Editore, ще спонсорира състезание за литературни таланти, пишат WWD, с което луксозният бранд отваря нова страница в модерната си история.

Идеята за тази нова форма на сътрудничество между модата и другите изкуства произлиза от "любопитството на марката да намери нови форми за изразяване” и под мотото: ”Място за нови истории”. Вдъхновението на Prada идва от диоптричната линия очила и метафорите, свързани с очилата като средство за проглеждане, нова визия за живота и реалността и точно такава е темата на есето, което състезателите следва да изпратят: "Какви реалности виждат очите ни и колко различни са тези реалности, филтрирани през очилата".

Есето трябва да отговаря на следните условия - да е написано на английски, участниците да са над 18-годишна възраст, да е не повече от 20 страници и не по-малко от 10 във формат A4 в срок до 18 юни, изпратено чрез формата на сайта на марката (prada.com).

Най-хубавата част - тази с наградения, ще стане ясна през декември, а победителят ще вземе 5000 евро и възможността есето му да се публикува в дигитален формат на уебсайта на Prada.

Всички подробности виж тук>>



 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.