Следва

Спечели CND Shellac маникюр в тон с любимата си пролетна тенденция

Сиена Милър с нова секси прическа. Тя го умее!

Феновете на чудесната британска актриса и бивше гадже на актьора красавец Лоу знаят, че тя умее да е секси, по...

Celebrity beauty преди 10 години

Щастливо сгодената майка на няколко месечна дъщеричка Сиена Милър, която виждахме до скоро в разделена на път елегантно руса коса, отново е с бретон, шейсетарски оформен, който напомня на легендарната й често копирана прическа от първата им среща с Джъд Лоу - филма „Алфи”.

Събитието, на което звездата се появи с новата си визия, е Бродуейски спектакъл, с участието на годеника й Том Стъридж и Алек Болдуин. (на снимката горе - Сиена преди месец и Сиена на Бродуей тези дни).

Феновете на чудесната британска актриса и бивше гадже на актьора красавец Лоу знаят, че тя умее да е секси, по нейния си много бохемски начин и прическите й, макар и не толкова драматично променяни през годините, се запомнят като емблеми на стила й.



Тази подстрижка в стил Джейн Бъркин, която много й отиваше в ролята на лудата приятелка, една от много приключения на Алфи в едноименния филм (в ролята на Алфи - Джъд Лоу), не е единствената, която модата обича да дава за пример, помним късото й каре, което запази след Factory Girl и изигра перфектно Еди Седжуик, както и плитките, с които се появи на "Златен глобус" през 2007-ма и превърна в неустоим звезден тренд.

Доказателствата, че Сиена умее да превръща прическите си в секси оръжие е в следващите снимки:


Сиена Милър в "Алфи", 2004-та


Сиена Милър, 2006-та


Сиена Милър, 2007-ма



Ние я харесваме по всички възможни начини, а ти?
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя