Следва

Световните блогъри - запознай се с молдовката Лида от Канада

Страхотната Клаудия Шифър в перфектна стегната форма само по джинси и пуловер

Виждаме Клаудия Шифър в прекрасна форма, за която не се изненадваме, но оставаме впечатлени от семплата...

All fashion преди 10 години

Това е жена, която никога няма да ни омръзне да хвалим.

Виждаме Клаудия Шифър в прекрасна форма, за която не се изненадваме, но оставаме впечатлени от семплата елегатност на излъчването й. Облечена в обикновен син пуловер, скини джинси и кафяви високи до коляно ботуши на ток, супермоделът суперзвезда на 90-те се наслаждава на свободното си време, което прекарва сама в рядко слънчев Лондон, инвестирайки част в качествен шопинг за това-онова от местните бутици.

42-годишната германска красавица, която лежеше на всеки рекламен постер до преди години, виждаме с чанта от Agent Provocateur (мястото с най-секси бельо на света), а после и с големи шопинг торби от американския бранд Gap, вероятно предназначени за подаръци на трите й деца.



Клаудия излежда превъзходно - толкова изящна и перфектна, каквато я познаваме от модния подиум и цялата й модна кариера през годините.



След приятния следобед, прекаран в усамотение, Клаудия, която все още се радва на вниманието и любовта на съпруга си Матю Вон, завършва разходката с вечеря за двама в близък ресторант.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.