Следва

Спечели CND Shellac маникюр в тон с любимата си пролетна тенденция

Дженифър Лоурънс се подстрига на каре - не знаем дали ни харесва

Талантливата актриса с признание за участието си в „Наръчник на оптимиста” прави и сериозна модна кариера с...

Celebrity beauty преди 11 години

Тя е на 22 години, но младостта не й попречи да се съревновава за най-мечтаната награда в кино индустрията и да я спечели, побеждавайки достойна конкуренция за главна женска роля на Оскар 2013.

Талантливата актриса с признание за участието си в „Наръчник на оптимиста” прави и сериозна модна кариера с рекламната кампания за Dior като лице на Miss Dior и е сред най-желаните за снимане знаменитости на червения килим.

Поредната й поява на GLAAD Media Awards в събота вечер в компанията на Чарлийз Терон, Бил Клинтътн и все звезди от сой, се хареса на нас и другите медии изключително много, в известна степен и заради дебютната й къса прическа - не много къса, но първата сериозна трансформация на Лоурънс, откакто е филмова звезда.

Дългата романтична коса е заменена от каре в цвят на приятен мек и леко златист нюанс на тъмнорусото, което много отива на порасналия й имидж, без да я лишава от най-сериозното й предимство – младостта. Издължава овала на лицето й, а небрежният бретон й придава бохемско, много артистично излъчване.



На вечерта на GLAAD Media Awards (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) - GLAAD е американска организация, защитаваща интересите на хомосексуалната общност в медиите, Лоурънс бе стилизирана в леки секси вълнообразни кичури, а дни след това, на улицата, докато се разхожда щастливо в приятелска компания, Дженифър е изправила карето и акцентирала на бретона и цвета на косата като ефект. Ето точно тук, в ежедневната трактовка на фризурата, нещо ни смущава, без съвсем точно да знаем какво е то. Може би прекалено филираните краища, а може би носталгията по дългите коси на звездата - те толкова много й отиваха.

Но, като фенове на късите прически, макар и в случая на носителката на Оскар, подстрижката да не е така драматично къса, сме ЗА тази промяна, но сякаш повече харесваме Джен в направените небрежно вълни, отколкото в изправената версия на класическата прическа. А ти?


Дженифър в Лос Анжелис

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя