Следва

Lunchtime shopping - T-shirt

Гуинет Полтроу е "Най-красивата жена на света" според сп. People

Тя победи актрисите Дженифър Лорънс, 22, и Аманда Сeйфрид, 27, и грабна титлата от най-добрата си приятелка Бионсе, 31, която я спечели миналата година...

All fashion преди 10 години

Холивудската звезда Гуинет Полтроу бе обявена за Най-красивата жена на света за 2013-та година от списание People. Тя победи актрисите Дженифър Лорънс, 22, и Аманда Сeйфрид, 27, и грабна титлата от най-добрата си приятелка Бионсе, 31, която я спечели миналата година.

Определянето ѝ за неземна красавица и за жената с "непроменящо се през годините излъчване" провокира доста коментари в Twitter, повечето от които – негативни.

"Ако Гуинет е най-красивата жена на света, то аз съм десетократен олимпийски медалист и пилот от "Топ гън", бе едно от изразените мнения в социалната мрежа.

Друг написа: "Значи Гуинет е най-красивата жена... Как точно го решихте?"

"ПР-ът на Гуинет определено заслужава огромен бонус за тази година", добави друг, който явно не знае, че всичко това се случва само седмица, след като Гуинет оглави съвсем друга класация.

Тя оглави листата на най-мразените знаменитости в Холивуд на сп. Star. Според списанието и неговите читатели, актрисата е арогантна и си "вре носа" навсякъде. "Иска й се да разбира от всичко. От готварство до това как да се обличаме. Бута се навсякъде!"

Въпреки всичко това факт е, че напоследък актрисата е сред най-коментираните знаменитости в Холивуд и то не заради ролята ѝ в нашумелия филм "Железният човек". Но пък това си е една добра реклама за предстоящата нова част на лентата, нали?

 

More All fashion