Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Изключителни жени в красиви рокли се събраха на откриването на Dolce&Gabbana бутик на 5-то авеню

Дългогодишни музи на двамата братя по оръжие, както и техни емблематични лица от рекламни кампании, звезди...

All fashion преди 10 години

Вечерта на 4 май, събота, най-голямата търговска улица в света на луксозната мода, Пето авеню, беше осветена от триетажния монумент, наречен новия бутик на Dolce&Gabbana, в който като в арт инсталация се разхождаха красиво облечени хора и знаменитости.

Посрещнати с традиционно италианско гостоприемство, с различни видове маслини и морски деликатеси, изключителни жени и мъже от света на модата и изкуството обиколиха огромното пространство на номер 717, за да го благословят с успех и почести, облечени от главата до върха на пръстите си в Dolce&Gabbana.

Дългогодишни музи на двамата братя по оръжие, както и техни емблематични лица от рекламни кампании, звезди от киното и музиката, приятели на италианското дуо бяха сред специално поканените да усетят първи атмосферата на погаленото с разкош място.

Червена рокля от дантела за приятелката и талантлив стилист Джована Баталия, елегантни костюми с разпознаваемите кадифени сака за синовете на топ модела Стефани Сиймор, рокля в резедаво-бяло райе за поп певицата Кайли Миноуг, сиво манто и мини рокля за Клои Севини, рокля с рицарски принт за Палома Фейт и цялата колекция пролет-лято 2013 оживява върху прекрасни жени и мъже.

Гвоздеят на вечерта - изключително изпълнение от известния тенор на Metropolitan Opera Матю Поленцани и сопраното Ели Ден, включваше и изпълнения на велики произведения от италиански класици, сред които арии от оперите Риголето, Турандот, Травиата.

Истински празник, посветен изцяло на Италия, се оказа оазисът на вечерта в огромния мегаполис Ню Йорк:


Бианка Брандолини


Клои Севини


Палома Фейт, Констанс Яблонски и Джована Баталия с Доменико Долче и Стефано Габана


Емилиа Кларк


Ерин Хедертън и Харли Виера-Нютън


Джована Баталия, Дерек Бласбърг и Бианка Брандолини


Стефани Сиймор със синовете си Хари и Питър Брант


Майка и Дъшеря - Джулия и Карин Ройтфелд




Питър, Хари и Доменико Долче с Лорън Санто Доминго


Стефано и Доменико с Кайли Миноуг


И с Жизел Бюндхен, дългогодишно тяхно лице


Бутикът...










 

More All fashion