Следва

Лорин Хил влиза зад решетките

Обичта на известните - Григор Димитров и Мария Шарапова отпразнуваха с любов победата над Джокович

Двамата, чиято връзка все още не е официално потвърдена, този път бяха хванати в крачка и разобличени за тяхната любов...

People of art преди 10 години

Изглежда, Мария Шарапова е истински талисман за Григор Димитров, след като преди дни той успя да победи световния номер едно Новак Джокович на Мастърса в Мадрид.

Двамата, чиято връзка все още не е официално потвърдена, този път бяха хванати в крачка и разобличени за тяхната любов, след като папараци ги щракнаха да се разхождат прегърнати и да се целуват малко след триумфа на Гришо.

Родният тенесист получи хиляди поздравления за играта си, но и някои забавни подмятания като например: "Да оправиш за една нощ №1 и в мъжкия, и в женския тенис е повече от Голям шлем!", които най-вероятно изобщо не са го засегнали, имайки предвид, че той демонстративно нацелува любимата си по време на тяхната разходка.

21-годишната българска надежда и 26-годишната рускиня този път не се свениха от фотографите и продължиха спокойно романтичната си вечер по улиците на Мадрид. Запознати твърдят, че може би именно любовта е вдъхновила Гришо през последните месеци и му е дала допълнителни сили на корта, за да постигне тази победа, но дали това е така, само той може да каже.





От своя страна първата ни ракета разкри в интервю пред Sports Illustrated, че за победата е бил вдъхновен от няколко думи, които му казала неговата приятелка и, които ще си спомня със сигурност до края на живота. 

"Ще запазя в тайна какви точно бяха, но искам да й благодаря", каза Григор, не давайки подробности за въпросната приятелка, но след тези снимки е повече от ясно, коя точно е тя.



Най-добре печелещата спортистка в света, с годишни приходи от 28 милиона долара според списание "Форбс", прекрати връзката си с баскетболиста Саша Вуячич през миналата есен.

Преди повече от година Григор Димитров се появи на снимка в компанията на другата голяма звезда в женския тенис - Серена Уилямс. Двамата заедно с приятели се бяха снимали по време на вечерна разходка в Париж.





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра