Следва

Кремена Оташлийска в look book-a на Chanel Cruise 2014

Веригата Marks & Spencer открива най-големия си магазин на Балканите в Paradise Centre

Английската верига открива своя най-голям магазин на Балканите на приземния етаж в Paradise Centеr този петък...

All fashion преди 10 години

Английската верига Marks & Spencer (M&S) открива своя най-голям магазин на Балканите на приземния етаж в Paradise Centеr този петък (17 май) от 10 часа. Разположен на площ от 1300 кв.м., магазинът, който е с ново разпределение, нов стил на осветление и нов дизайн на витрините, ще предлага наред с всички познати до сега стоки и собствените си козметични линии Floral-Essential и Royal Jelly.

Четвъртият поред магазин в България се откроява с приветливата си атмосфера и улеснения процес на пазаруване в комбинация с нов, завладяващ дизайн на витрините. Отделните секции на различните колекции са ясно обособени, като стилът им е подчертан със специален декор, който напълно разграничава отделните марки в рамките на M&S и помага на клиентите да намерят собствения си стил. Например, витрината на меките и красиви ежедневни облекла от колекцията Indigo включва етно елементи под формата на дървена маса на подпори и манекени от деним; луксозната, изтънчена и шикозна колекция Autograph e представена с черна стъклена маса и грациозни сребристи манекени; изчистеният, подчертано мъжки и решителен стил на Blue Harbour пък е пресъздаден чрез автентични дървени спортни съоръжения и голяма платноходка; вдъхновена от vintage модата, колекцията North Coast създава усещане за релакс и уют чрез провансалска тухлена стена.

"Щастливи сме, че тази седмица отваряме най-големия ни магазин на Балканите. Нашето желание е да задоволим индивидуалните вкусове и потребности на потребителите ни, като им предложим голямо разнообразие от висококачествени и стилни дамски, мъжки и детски модни колекции. С новата концепция на магазините ни се стремим да подчертаем уникалното усещане на марките на M&S, като подарим на нашите клиенти изключително изживяване при всяко пазаруване.”, казва Stancu Sorin, Мениджър за Балканите на магазините на M&S.

В магазина на M&S се предлага богата гама от колекции за дамско, мъжко и детско облекло, разнообразие от аксесоари и бельо. Козметичните линии включват душ гелове, есенции за вана, сапуни, лосиони за ръце и тяло, кремове за ръце и нокти и тоалетни води.

В деня на откриването, M&S ще зарадва първите 300 клиенти по случай новия си магазин с безплатни козметични продукти на M&S към всяка покупка.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.