Следва

Сергей и Моника се венчаха тайно

Какво ново - Анджелина Джоли ще играе майка си в биографичен филм

След признанията на красивата и смела Анджи от миналата седмица относно...

People of art преди 10 години

След признанията на красивата и смела Анджи от миналата седмица относно мастектомията, на която актрисата се е подложила като превантивна мярка срещу високия риск от рак на млечните жлези, свързан с този, от който на ранна възраст си отива майка й, стана ясен още един извънредно любопитен факт.

Този път от артистичната, но и отново лична съдба на актрисата. Джоли ще изиграе майка си Маршелин Бертран в нов филм, посветен на последните години от живота й. Продуцент на снимките ще бъде компанията на Брад Пит Plan B.

В края на 1990-а на актрисата Маршелин Бертран е поставена диагноза - рак яйчниците. След новината, тя основава фонд за хуманитарна помощ и посвещава последните години от живота си на благотворителност. Още един проект на Маршелин - Give Love Give Life - помага на жените да знаят повече за гинекологичния рак.

Майката на Анджи Маршелин Бертран умира на 27 януари 2007 година на 56 години. 


Марчелин Бертран през 2001 г.

Предвид опасността дъщерята да носи опасността от заболяването чрез гените на майка си, Джоли прибягна до извънредно трудното решение да отстрани и двете си гърди. Съвсем наскоро се заговори и за идеята на Анджелина да планира още една операция - този път за премахване на яйчниците. Мотивите за подобно евентуално решение са същите.

Снимките на биографичната драма с Анджелина Джоли в главната роля ще започнат през следващата година. 



Маршелин Бертран и Анджелина Джоли


Родителите на Анджелина Джоли - Марчелин Бертран и Джон Войт през 1977 г.,



 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра