Следва

Who is he: 10 любими факта за Дейвид Бекъм

Обичта на известните - Хайди Клум и Мартин Кристен

Влюбената до уши Хайди раздаваше любов на плажа в Малибу...

Лица преди 10 години

Като влюбени тийнейджъри изглеждаха Хайди Клум и нейният приятел Мартин Кристен, които бяха щракнати от папараците, докато се наслаждаваха на слънчевия следобед в Малуби заедно.

Хайди, 39, определено се радваше на вниманието на своя бодигард, който след раздялата си със Сийл превърна и в свой любовник, а от своя страна той не спираше да я обсипва с внимание през цялото време.

Двамата като че ли бяха забравили, че са на плажа и, че децата на топмодела играят наблизо и си раздаваха интимности по време на целия им престой. Докато Мартин я целуваше, тя го прегръщаше, а докато тя лежеше отпусната на пясъка, той тонизираше стегнатия й корем. Истинска неделна почивка с привкус на семейна идилия за супермодела и телевизионна водеща, която отскоро е и четвъртият съдия в реалити формата "Америка търси талант", и нейното момче.





Изглежда, че Хайди се чувстваше удобно не само в компанията на завидния си мъж, а и в дрехите, които беше избрала за плажния следобед. Свободната рокля на черно бяло райе, висулката с полумесец, гривните и ярко червеният маникюр само я правеха по-прекрасна, а любовта... в пъти по-усмихната и слънчева, отколкото сме свикнали да я виждаме.








 

More Лица