Следва

22 май, сряда - Лив Тайлър

Love to quote: 5 зареждащи цитата за по-богата седмица

Цитатите са хубаво нещо. Крилати фрази и мисли, които ни поощряват, характеризират и стимулират...

Celebrities преди 10 години

Цитатите са хубаво нещо. Крилати фрази и мисли, които ни поощряват, характеризират и стимулират. Повечето от тях крият голяма сила в себе си. Толкова голяма, че никога не можем да им се наситим. Ето и днешната ни доза вдъхновение...


Уди Алън, американски режисьор и актьор


"Осемдесет процента от успеха в живота е да се появите на правилното място в правилния момент."

Брус Лий, американския (и хонгконгски) киноактьор



"Не се страхувай от провала. Не провалът, а ниската цел е престъпление. Във великите опити е славно дори да се провалиш."

Франсис Форд Копола, режисьор и сценарист



"Проблемът в Холивуд е, че всички искат да правят успешен филм, но без риск. Това е все едно да искаш да имаш деца, но без да си правил секс." 

Ники Минаж, певица



"Смятам, че Барби е велика, защото не се фокусира само върху красотата – имате Барби, която работи и то не само в една сфера. Има различни типове очила, с които се появява, които обожавам, има и различни прически."

Кристиан Диор, дизайнер



"Във време, мрачно като нашето, когато луксът е оръжия и самолети, трябва да запазим на всяка цена усещането си за лукс. Не крия, че това не е в унисон с явните тенденции на света. Но вярвам, че в лукса е залегнало нещо много съществено. Всичко, което е различно от подслон и прехрана, е лукс. Цивилизацията, която защитаваме, е лукс." 

 


бел.ред. Откриващата снимка е на Пенелопе Крус, известна дива, вдъхновила великия режисьор Уди Алън и превърнала се в негова муза през годините.


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.