Следва

Безплатна експлозия на четири пиана по случай Световния ден без тютюнопушене

Кан 2013: София Копола разруши мита за недостъпния холивудски блясък

Обсебени от идеята за славата, разкоша и начина на живот на младите холивудски звезди, група младежи се замесва във вълнуваща поредица от обири на знаменитости...

Movies & TV преди 10 години

Преди дни, по време на специална прожекция в рамките на кинофестивала в Кан, режисьорът и сценарист на филма "Блясък" (Bling Ring) София Копола, представи продукцията заедно с младите актьори в главните роли - Ема Уотсън, Кейти Ченг, Израел Брусар, Клеър Джулиън и Теса Фармига.

С характерния си нестандартен поглед, носителката на "Оскар" София Копола ("Изгубени в превода") разрушава митовете за недостъпния холивудския блясък и мечтите на типичните представители на поколението на социалните мрежи, за което илюзиите и реалността се преплитат на фона на уж невинни престъпления.

Обсебени от идеята за славата, разкоша и начина на живот на младите холивудски звезди, група младежи се замесва във вълнуваща поредица от обири на знаменитости.



Проследявайки ежедневнието на своите мишени в Интернет, циничните обирджии проникват в разкошните им домове и открадват луксозни вещи на стойност повече от 3 милиона щатски долара. Сред жертвите им са Парис Хилтън, Орландо Блум и Рейчъл Билсън, а бандата става известна в медиите като "Кръгът Блясък".



Вдъхновен от истински събития, "Блясък" проследява шеметно приключение, започнало като лековато забавление, разпалено от усещането за безнаказаност и подсилено от обществото, въздигащо в култ известността, лукса и марките. Членовете на малката група младежи ни запознават с изкушения, на които трудно би устоял някой тинейджър, който иска да е в центъра на вниманието.



В актьорския екип на "Блясък" са Ема Уотсън, Лесли Ман, Теса Фармига, Клеър Джулиън, Израел Брусар, Кейти Ченг, Джорджия Рок и Гавин Росдейл. Сценарист и режисьор е София Копола, която е също така и продуцент заедно с Роман Копола и Юри Хенли.



Премиерата на "Блясък“ у нас е на 19 юли 2013 г.

 

More Movies & TV