Следва

"Арлет" порасна - нов дом за красиви коси и гледка-мечта към София

Подготовка за горещо лято! Прошепни ни твоите тайни за красота и ние ще те възнагарадим

Сподели ни как подготвяш себе си за горещото лято, какви са ритуалите за красота, които изпъляваш прецизно, изпитани ли са в годините, или са нови методите ти...

Body преди 10 години

Вече всички са запознати по въпроса! Идва лято и няма как да се отървем от него! Горещото време е на път, плажът е наблизо, банският е купен, а ние сме в перфектна форма... е, почти де, но напоследък все повече се стараем да бъдем.

С първите горещи лъчи ни огря и прозрението, че трябва да направим нещо за себе си, дадохме си сметка какво и извадихме цяла артилерия от бюти тайни на помощ. Те работят за нас безотказно от години и никога не са ни подвеждали, така че решихме и този път да заложим на тях.

Отдавнашните тънкости, които прилагаме с успех всеки летен сезон май ще свършат работа и този път, но ни се прииска да знаехме повече от тях... Нови, още по-ефикасни, още по-прекрасни... тайни за красота! Може би искаме да знаем точно твоите! Защо не ни разкажеш?

Сподели ни как подготвяш себе си за горещото лято, какви са ритуалите за красота, които изпълняваш прецизно, изпитани ли са в годините, или са нови методите ти, нарочени, за да бъдат приложени за първи път през тази? Прошепни ни и затова как влизаш бързо в летните си дрехи? Любимата диета, спорт или режим? С какво се храниш - сезонни плодове или пък си на ефикасен нисковъглехидратен режим? Какво не пропсукаш да пиеш - вода, студено вино, коктейли или пък всяка сутрин топъл зелен чай?



Какво използваш за кожата на лицето и тялото си? Подхранващ крем с висок слънцезащитен фактор или лосион с ароматерапевтичен ефект ? А каква, казваш, е тайната за красивите ти крака – епилация, депилация, масажи за стегнати бедра, автобронзант от висок клас или хубав подхранващ крем, ярък лак за нокти или перфектен неутрален педикюр?

Как се грижиш за косата – нов по-ярък цвят, маска или нови продукти, които да я пазят от слънчеви вреди?
И за да си винаги перфектна, дори при високи температури – само сочен гланц в любимия ти цвят и хубава спирала или чисто лице, което ексфолираш редовно под душа?

Напиши ни, сподели ни, подскажи ни за всичко това на познатия ти адрес [email protected], а ние ще ти се отблагодарим за добрите предложения подобаващо. Ще полеем отговорите ти с нещо специално... Ела наблизо, за да ти прошепнем изненадата... В периода 24-28 юни включително тайните на 5 от вас ще прочетем на страниците ни. Всяка публикувана на страниците на View Sofia тайна ще донесе на притежателката си цели 3 бутилки от новата нискоалкохолна, леко газирана винена напитка с нежен плодов вкус с нюанси на ябълка, пъпеш и тропически плодове Whisper.


С марката DOMAINE BOYAR, което е безспорно доказателство за високото качество, новата много лятна напитка, която подаряваме, е перфектно допълнение към всеки обяд или освежаваща напитка за следобедните часове.

Особено подходяща за летния сезон. Поднася се леко изстудена и с малко лед, консумира се с приятели на фона на сладки приказки... Заслужава си да разкриеш някоя от тайните си за нея! И какво повече му трябва на човек освен лято и свободно време да му се наслаждава?


More Body