Следва

Легендарният Paul Oakenfold и Dub FX на Spirit of Burgas

Диана Любенова става жена на петролен магнат

Актрисата получи главната роля във филма "Корпус за бързо реагиране 2", където ще трябва да се вживее в ролята на омъжена за...

People of art преди 10 години

Актрисата от "Забранена любов" и участничка в шоуто "Като две капки вода" Диана Любенова получи главната роля във филма "Корпус за бързо реагиране 2".

Във филма Диана ще играе г-жа Георгиева, която е омъжена за петролен магнат в Дубай. Освен ангажимента с тази роля актрисата гледа да е неотлъчно до дъщеря си София и съпруга си Лес. Актрисата трепери за сигурността си, след като миналия месец нападнаха мъжа й в столично заведение. Близки до звездата издават пред Монитор, че Диана все още не може да се отърве от шока.

Продуцентът на "Непобедимите 2" и съпругата му били на ресторант, когато неизвестен мъж го ударил в лицето. В полицията обаче няма подадена жалба, а Диана Любенова отказва да коментира инцидента. 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра