Следва

И Яна Маринова се качи на пилона

MILENITA И Funky Miracle посрещат официално астрономическото лято

Винаги усмихнатата певица и момчетата от бандата обещават да доскъсят съвсем най-късата... 

Music преди 10 години

Миленита и новата й група Funky Miracle ще превземат сцената на клуб Blender вечерта на 22 юни (събота), за да посрещнат астрономическото лято с ексклузивен музикален коктейл от суинг, фънк и ню джаз.

Винаги усмихнатата певица и момчетата от бандата обещават да доскъсят съвсем най-късата нощ в годината с нови, неочаквано зареждащи версии на "Вевеве, сеир, беге”, „Да ти го начули” "Пия за Мария" и още песни за лято и море.
След лайва най-ненаситните за парти емоции могат да продължат да танцуват до зори под звуците на стилен суинг и джази микс от резидентите на Blender Dj DiMo и Dj Dr. Feelgroove.

Най-новите парчета на Миленита, които ще прозвучат на живо в клуб Blender, вече отбелязват рекорден брой гледания в YouTube канала на Миленита. Голяма част от тях ще влязат в предстоящия й трети албум, в който музиката и текстовете както и досега ще са изцяло нейно дело.

След първите два - „Do It Again” и “Gato”, третият албум ще носи същия ярък, силно разпознаваем и индивидуален почерк на певицата, който трудно подлежи на конвенционални стилови определения.

Междувременно Миленита започна снимки за новото си видео към парчето „Пия за Мария”, което ще бъде готово малко преди старта на лятното й турне, стартиращо през юли.
 

More from View Sofia

More Music