Следва

Мъже в неустоими Prada роли - Страхотни моменти бекстейдж

Запознай се с Джейкъбс Младши и новата му „фешън длъжност” - редактор в LOVE

Невил е знаменито "модно" куче - татко му е не друг, а... 

All fashion преди 10 години

Невил е знаменито "модно" куче - татко му е не друг, а Марк Джейкъбс, а на всичкото отгоре е и редактор в он-лайн проекта Love, където води собствен раздел.

"Таткото" сам нарича "сина" така в социалните мрежи, видимо го обожава и очевидно смята, че куче да води колонка е ок. И докато Джейкъбс старши е зает с поредния си проект, в случая съвсем прясната новост с декоративната козметика под собствения му бранд, то Джейкъбс младши обсъжда с главния редактор на изданието, в което е поканен - Кети Гранд - с какви още лични снимки да украси своята страница на сайта.

Можем да видим активното куче запечатано с целия екип на списанието, което то "нарича" в Instagram моето семейство, със знаменития си татко, както и зад работната маса, но също и по време на почивка и по време на сън, който, доста вероятно, е любимото му занимание.

Всъщност, май за пръв път имаме куче, около което се стелят вълните на дизайнерското доволство. В преден материал споменахме за котарицата на Карл Лагерфелд - Шупет - за която той до ден-днешен жали, че не може да се ожени.

Ей, ако съюзите от този тип между хора и животни бяха разрешени... но дотогава да видим докъде ще ескалира чувството на симпатия и привързаност към тях. Домашните любимци.




















 

More All fashion