Следва

Смъртта на магьосника Жан-Луи Шерер - да си спомним за него

Миранда Кер съблича бельото на Victoria's Secret в страхотна фотосесия за The Edit

След като официално съблече и последния съблазнителен сутиен на Victoria's Secret страхотната австралийка...

All fashion преди 10 години

След като официално съблече и последния съблазнителен сутиен на Victoria's Secret страхотната австралийка Миранда Кер сложи невероятно секси бански от сезон 2013 в лятното издание на станалото вече емблема на онлайн магазина net-a-porter списание The Edit.

Бившето, макар и от скоро, ангелче на популярната с хитовите си шоута марка бельо е неустоима в една нова роля, не на сладкото палаво красиво творение, а на фантастична жена, стабилна в семейството и професията си. 

Фотограф на горещата сесия с Кер в The Edit е Мариано Виванко, а докато снима с най-съблазнителните бански в темата на черно-белия контраст, журналистът Мелиса Уайтморт й прави чудесен портрет, който представя Миранда в светлината на успяла работеща жена със собствен бизнес и стабилни доходи, осигурили й място в престижните класации за моделите с най-завишени хонорари.

The Body Icon, както я наричат от списанието, не се колебае да признае, че на 30 е постигнала всичко, за което е мечтала. Миранда е действащ модел с шеметна кариера, съпруга на холивудски актьор и майка на момченце, а през това време бизнесът със собствената й марка козметика KORA Organics просто разцъфтява.

За чудесния си пълен с ангажименти живот законната жена на Орландо Блум казва:
„Моите амбиции идват от страст. Страстта да търся онова, което обичам да правя, и да работя за да го усъвършенствам.”

За любовта в живота си Миранда е много откровена:
„В моята кариера аз съм доминиращият човек, сама трябва да се справям с всичко, и обичам, когато се прибера у дома, да бъда жената, да върша чисто женски неща, които да ме карат да се чувствам в хармония с природните закони. Може би съм прекалено голям традиционалист, но вярвам, че мъжете се чувстват по-важни, когато искате помощта им, когато до някаква степен сте зависими от тях и им го показвате. Моята голяма грешка в отношенията ми преди бе да демонстрирам, че мога да свърша всичко сама. „Нямам нужда от мъж”. Не, не, това е голяма грешка! Защото всяка жена има нужда да се чувства обичана.”

И като обичана толкова секси жена, Кер изглежда просто невероятно в следващите кадри: 














 

More All fashion