Следва

Лагерфелд и неговият бодигард - кампания, пълна с доверие

Какво ново - Промени в Coach. Стюарт Вевърс става креативен директор. Заменя Рийд Кракоф

Като марка за кожени изделия висок клас Coach стана много успешна сред известните жени и в блог...

All fashion преди 10 години

Стюарт Вевърс е новият креативен директор на Coach, който ще замени Рийд Кракоф в длъжността, заемана от талантливия дизайнер цели 16 години. Още през април Кракоф заяви, че напуска поста, за да се фокусира върху едноименния си лейбъл, а управата на Coach не се забави с решението си за нов шеф и предложи мястото на Веверс, доскоро изпълняващ същата длъжност в Loewe.

Като марка за кожени изделия висок клас Coach стана много успешна сред известните жени и в блог пространството, където виждаме често чанти в разпознаваемия етикет в красиви съчетания.

Вевърс пък е точният човек за Coach, предвид силата му в дизайна на аксесоари. Стюарт е бил и творчески директор на Muberry, точно преди Ема Хил, която също скоро обяви, че напуска поверената й марката.

"Стюарт е признат за един от водещите дизайнери в света на аксесоарите. Неговата страст, лидерски умения и богат опит в луксозни марки, фокусирани върху кожени изделия, уникално точно отговарят на изискванията ни да доведем до следващ, още по-успешен етап Coach, заяви официално търговският директор на лейбъла Виктор Луис пред WWD. "Уверен съм, че творческият му опит в аксесоарите ще му даде възможност да почерпи от богатата история на Coach за създаване на иновативни продукти, каквито се стремим да представяме.” 

А ето и какво означава Coach по света в снимки: 






Дженюъри Джоунс с любимия си модел Coach Legacy


Райлър Суифт с 
Coach Legacy мини



Ева Лонгория с чантата Coach Madison Leather Sophia


Емили Блънт с Coach Bleecker Legacy

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.