Следва

Кирил Ефремов и Камелия водещи на Мис България

Покажи ни рок татуировка и вземи билет за Sofia Rocks

За да се включиш, е необходимо да ни изпратиш снимка на любимата си рок татуировка – тази, която притежаваш, тази, която твой приятел има или снимка на рок татуса, който искаш да си направиш....

Music преди 10 години

ViewSofia, Sofia Rocks и бар Rock IT отправят предизвикателство към всички любители на рока и изрисуваните тела. За да се включиш, е необходимо да ни изпратиш снимка на любимата си рок татуировка – тази, която притежаваш или снимка на рок татуса, който искаш да си направиш.

Единственото условие е да бъде РОК - включва любимата ти рок банда, или символ или мото на даден рок стил и изобщо всичко, което е свързано с рока. Изпратете снимката на [email protected] с име на писмото ROCK, което включва трите имена, години и телефонен номер за контакт. Ние ще се погрижим точно седмица преди обявяването, на 11 юли, 10 от най-добрите снимки, които отговарят на условията, ще попаднат в специална галерия на страницата на ViewSofia.com. Албумът ще се задържи до 18 юли, когато точно в 12:00ч., трите снимки събрали най-много гласове ще донесат на притежателите им по един билет за най-жестокото рок събитие на годината – фестивала Sofia Rocks!

Наградите ще се връчат на подгряващото Sofia Rocks парти в бар Rock IT на същата дата, когато и барът ще обяви своя личен фаворит на партито, след което ще го награди с бутилка уиски. На събитието Sofia Tattoo Ink ще подарява временни татуировки на тези, които си нямат достатъчно. Всички присъстващи ще станат свидетели на зрелищно шоу с група ЕЛИНОР и танцьорки, които ще направят двучасов трибют на RAMMSTEIN. През останалото време музиката ще е посветена на бандите, които ще свирят на Sofia Rocks 2013!


* лица под 18г. нямат право да участват в играта;
** татусите не трябва да съдържат расистки и крайно цинични елементи.

 

 

More from View Sofia

More Music