Следва

MeMeMe Cosmetics - Beat The Blues

Какво подари Виктория на дъщеря си Харпър, вече на цели 2

Виктория Бекъм е обичайно строго дистанцирана от всички и всичко, но добре оценява...

All fashion преди 10 години

Виктория Бекъм е обичайно строго дистанцирана от всички и всичко, но добре оценява силата на интернет и възможностите, които мрежата предоставя, за да си популярен ти, близките, роднините и всички наоколо ти.

Още повече, че в момента Пош има поводи за празник: преди седмица двамата с Дейвид отпразнуваха 14-та годишнина от сватбата си, а онзи ден дъщеря й Харпър Севън навърши 2 години. Гордата мама сподели радостта си с феновете с помощта на Twitter и Instagram.

В Туитър акаунта на Виктория се появи следното съобщение:

Благодаря ви за прекрасните пожелания. Не мога да повярвам, че мъничката ми Харпър вече е на две годинки! Песен на деня... Стиви Уондър.

Към поста е добавен запис на знаменитата композиция Isn't She Lovely, в която лирическият герой пее за дъщеря си, наричайки я "прекрасно създание на любовта".

Музикалната тема е продължена и в следващ туит, в който Виктория пуска друго парче - песента на Bruno Mars - Treasure, в припева на което фигурира фразата "скъпа, ти си моята златна звезда".

Краят на деня също преминава под знака на Харпър: в Instagram Виктория пуска снимка на своя подарък за любимото момиченце - чифт детски чепици на британския луксозен бранд Start-rite. И добавя, за да обясни избора на обувките, украсени с "Юниън Джак":

Толкова се гордеем, че сме англичани! 

More All fashion