Следва

Успешен втори сезон - Мила Йовович и Marella

Яхта style: Как да носим бански на яхта

Блазе им на тези от нас, които ще пътуват с яхта през необятната морска шир. По този повод сме разработили специална селекция, която ще задоволи и най-изтънчения вкус...

All fashion преди 10 години

Блазе им на тези от нас, които ще пътуват с яхта през необятната морска шир. По този повод не само че сме разработили специална селекция, която ще задоволи и най-изтънчения вкус, а ще ти разкрием и една уникална възможност, която Philips предоставя – да спечелиш луксозно парти на яхта за теб и петима твои приятели.

Ултра модерни и много шик ще се чувстваме със закачливи флорални десени, много перфорации и изрязвания. Качествено изработените аксесоари, с някои от които може и да плувате, ще ви помогнат да завършите плажната визия по най-добрия начин.

Остава само да приготвим ароматното кафе, да посрещнем изгрева с усмивка, а после да се излегнем и да оставим слънчевите лъчи да галят красивите ни женски извивки, да огряват дългите ни крака.

А ето как можеш да бъдеш част от тази така прекрасно звучаща лятна идилия – яхта с петима твои приятели…


Philips ти дава възможност да спечелиш това уникално изживяване. Това, което трябва да направиш, е да си купиш епилатор от сериите HP65xx или HP64XX във времето до 31 август, да запазиш касовата бележка и да се регистрираш ето тук: www.philips-satinperfect-promo.com. И, разбира се, да стискаш палци!



Именно лятото е времето да покажеш съвършенството на своята кожа. Епилаторите Philips с иновативна система от епилиращи дискове осигуряват изключително ефективна епилация и деликатно отношение към кожата.
Сега е моментът да се насладиш на многобройните предимства на Philips Satin Perfect! Хипоалергенните керамични дискове със сребърни йони ще премахнат дори и най-малките косъмчета, а технологията за мокро и сухо епилиране ще направи процедурата още по-безболезнена – дори и върху мокра кожа. Нещо повече – приставка за активно повдигане и масаж, която отстранява и плътно прилегналите косъмчета!
Постигането на оптимален резултат е гарантирано от широката глава на уреда – гладка кожа само за минути – с едно единствено движение!


А ти готова ли си за копринено гладко лято? Сигурни сме, че то ще бъде незабравимо – особено ако спечелиш уникално яхта парти от Philips!

 

More All fashion